Η ανακουφιστική τεχνική της μάλαξης ικανοποιεί την αρχαίγονη ανάγκη μας για φροντίδα μέσω του αγγίγματος και της σωματικής επαφής και άρα έχει μία γενική επίδραση στη ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Το μασάζ είναι ένα υπέροχο δώρο πρός το σώμα και την ψυχή μας και αυτό διότι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η διαδικασία της μάλαξης έχει ιδιαίτερα σημαντικές θεραπευτικές ικανότητες.

Το μασάζ σήμερα χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς όπως την ευεργετική επίδραση της σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό)

Η μάλαξη βοηθάει ιδιαίτερα την εξωτερική μας εμφάνιση αφού βελτιώνει τη κατάσταση του δέρματος και του υποδόριου ιστού, όπως επίσης είναι και ένας τέλειος τρόπος απολέπισης. Έτσι, υποβοηθάται η καλύτερη δερματική αναπνοή, και προετοιμάζεται ιδανικά για να λάβει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα διάφορα προϊόντα περιποίησης σώματος.

Το μασάζ είναι αυτό που βελτιώνει επίσης τη τοπική κυκλοφορία, η οποία μεταφέρει το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες από το αίμα μέσα στα κύτταρα.

Αυτό οδηγεί στην ενυδάτωση του δέρματος, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και λεία εμφάνιση. Η αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας βοηθάει με τον ίδιο τρόπο και στο αδυνάτισμα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της κακής κυκλοφορίας του αίματος που θεωρείται ως μία από τις πιο βασικές αιτίες δημιουργίας τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Ωστόσο, η τεχνική του μασάζ έχει πολύ σημαντική επίδραση και στη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού, κάτι που ήταν γνωστό απο την αρχαιότητα. Σήμερα είναι πλέον επιβεβαιωμένο απο πανεπιστημιακές έρευνες. Γενικότερα το μασάζ μπορεί να συντελέσει στην:

  • Ανακούφιση από τον πόνο
  • Μείωση της κόπωσης και του μυϊκού πόνου
  • Χαλάρωση του νευρικού συστήματος, μείωση του άγχους και του στρες
  • Αύξηση της ελαστικότητας των μυών
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βελτίωση του μεταβολισμού
  • Αναζωογόνηση, ευεξία και γενικότερη υγεία του οργανισμού
Δες τις τιμές μας
Συνεδρία45 λεπ.€ 20
Συνεδρία60 λεπ.€ 25
Συνεδρία90 λεπ.€ 35
Συνεδρία120 λεπ.€ 45

 

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα.

Επικοινώνησε μαζί μας τώρα therapymassage

Special

Δες την προσφορά μας για το χαλαρωτικό μασάζ.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προσφορών, ξεναγήσου τώρα.

Θέλω να δω τις προσφορές.