Που θα σας βρω?

To Therapy Massage βρίσκεται στην οδό Πλαταιών 6 στην Σαλαμίνα, ΤΚ: 18900.

Πόσο κοστίζουν οι θεραπείες σας?

Οι θεραπείες μας έχουν διάφορες τιμές όμως ξεκινούν από 15 ευρώ τα 45 πρώτα λεπτά.

Μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο κατά την συνεδρία?

Τα κινητά τηλέφωνα και οι λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές θα πρέπει να είναι σε αθόρυβη λειτουργία, εάν είναι επείγον τότε φυσικά μπορείτε να απαντήσετε. 

Έως και ποια ηλικία δέχεστε στο Therapy Massage?

Μπορούν να μας επισκεφθούν άνθρωποι οποιασδήποτε ηλικίας, διαθέτουμε θεραπείες και χαλαρωτικά προγράμματα κατάλληλα για κάθε ηλικία και πρόβλημα. 

Τι πρέπει να κάνω για να ακυρώσω ένα ραντεβού μου?

Για να ακυρώσετε το ραντεβού σας για οποιονδήποτε λόγο παρακαλώ ενημερώστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην αναδιάταξη του προγράμματος μας συνεπώς και στους πελάτες που έχουν κλείσει ραντεβού ίδια ημέρα με εσάς.

Τι είναι τα οστεόφυτα? (ο κόσμος συχνά τα λέει άλατα)

Τα οστεόφυτα είναι μικρά εξογκώματα που σχηματίζονται στις άκρες των οστών και στις αρθρώσεις, με την πάροδο του χρόνου,ο οργανισμός προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά με το να παραγάγει καινούργιο οστό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζεται η κίνηση στην άρθρωση και κάποιες φορές να προκαλείται δυσκαμψία, πόνος ή και συμπτώματα από τα χέρια και τα πόδια.Τα οστεόφυτα  ερεθίζουν τα νεύρα προκαλώντας ενοχλήσεις και πόνο. Ένα θεραπευτικό μασάζ μπορεί να ανακουφίσει από αυτό το σύμπτωμα. 

Τι ειναι τα TRIGGER POINTS;

Tο 75-85% του μυοσκελετικού πόνου οφείλεται κατά κύριο λόγο ή σε μεγάλο ποσοστό στους ίδιους τους μύες ή ακριβέστερα στους εστιασμένους πυρήνες μόνιμου σπασμού, που δημιουργούνται όταν οι μύες τραυματίζονται ή καταπονούνται, τους γνωστούς σε όλους μας «κόμπους».TRIGGER POINTSΠώς δημιουργούνται;

*επαναλαμβανόμενη μυική καταπόνηση πχ σήκωμα βάρους με κακή εργονομία, επαναλαμβανόμενες κινήσεις στην εργασία ή σε σπορ, απότομες κινήσεις και επιβάρυνση στη μηχανική της περιοχής λόγω αρθρικής δυσλειτουργίας

*μυικός τραυματισμός

*Παρατεταμένη ακινησία π.χ. δουλειά γραφείου

*Ψυχολογικό στρες • Κακή στάση του σώματος • Έλλειψη άσκησης,

  • Κρυολόγημα

  • Φλεγμονή

  • Δευτερογενής ενεργοποίηση από αλλά σημεία πυροδότησης • Έλλειψη βιταμινών (Β1, Β6, Β12, D, C) και ιχνοστοιχείων (Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος)
Αν σας ταλαιπωρούν πόνοι λόγω κάποιου μυοσκελετικού προβλήματος και, παρά την όποια αγωγή, δεν βρίσκετε ανακούφιση, ίσως ένα θεραπευτικό μασάζ είναι η λύση που ζητάτε!

Πόσες ημέρες πριν θα πρέπει να κλείσω το ραντεβού μου?

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας καλέστε μας τουλάχιστον 1 με 2 ημέρες πριν. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουμε, θα σας καλέσουμε πίσω εμείς εντός 1 ή 2 ωρών.